Wie zijn wij?

We zullen onszelf even voorstellen…

JEROEN JEREMIASSE

van het buiten de lijntjes kleuren van de kleurplaat tot aan het versieren van de stadsmuren. Ik ben de knaap die zich het grafische vak eigen heeft gemaakt. Van loodzetsel en fotograferen met een rolletje, naar het digitale tijdperk. Mijn liefde voor typografie, vorm en beeld staat als een huis! Observeren is mijn tweede natuur en helpt mij tijdens het luisteren, een compleet beeld te vormen.

Een in 1972 geboren en getogen Rotterdammert. Gek op de grauwe grillen en de diversiteiten van de stad. Van de Brieënoord en de Euriemast tot aan de Berlijnse muur en strak Scandinavisch design. Inspiratie is overal!

LinkedIn

LINDA VREUGDENHIL

van zelf poppenkleertjes creëren tot aan over het hek klimmen om dichterbij de glinsteringen aan de horizon te komen. Ik ben de meid die altijd meer wil weten van wat er achter de schermen gebeurt. Met mijn camera kom ik letterlijk en figuurlijk dichterbij de mens en zijn of haar verhaal! Mijn oprechte interesse vormt het beeld en de diepte daarvan.

In 1977 geboren in Naaldwijk en via een omweg van ruim 20 jaar op drooggelegde klei, nu weer een Zuid-Hollander. Gek op alles wat glimt, de bloemetjes en de bijtjes en wandelingen in de natuur!

LinkedIn

Nu wij onszelf voorgesteld hebben, zijn we ook erg benieuwd naar…

error: Content is protected !!