PORUM’S

Het Heij

Het Heij

Aan de heysekade in de rotterdamse wijk heijplaat verrijst een circulaire en natuur inclusieve woonbuurt. Deze circulaire woonbuurt speelt in op de noodzaak om steden, wijken en dorpen de komende decennia te verduurzamen.

Lees meer
Physitec

Physitec

Voor Physitec hebben wij de complete restyling van de communicatiestijl onder handen genomen. Huisstijl, fotografie en uitwerking van diverse middelen. Op de website komen alle foto- en grafische elementen samen.

Lees meer
Chocolamore

Chocolamore

De nieuwe stijl van Chocolamore kenmerkt zich door een illustratie van cacao bonen met een retro gevoel en verrassende kleurcombinaties. Elke smaak en seizoensuiting kreeg zijn eigen kleurstelling.

Lees meer
De Vitale Mens

De Vitale Mens

De foto’s voor Annette haar website maakten we in haar inspirerende praktijkruimte. Haar lichte praktijk zorgde voor frisse ‘aan het werk’ foto’s. Met daarnaast enkele portretfoto’s.

Lees meer
Annemieke Roos

Annemieke Roos

Voor de portret foto’s van Annemieke Roos zijn we naar twee van haar favoriete plekken in Rotterdam geweest. Namelijk het fotogenieke Kop van Zuid en het Noordereiland.

Lees meer
Noëlla de Jager

Noëlla de Jager

Noëlla is een kleurrijk persoon en wilde dit benadrukken in de foto’s op haar website. Naast de ‘aan het werk’ foto’s, maakten we portret foto’s met een te gekke ‘Lastplak’ grafitti wand als decor.

Lees meer
Trends

Trends

Geen Spacy-High-Tech, maar vooruitstrefende techniek die we dagelijks gebruiken. De Trends ICT-groep Brand Story Video is opgebouwd uit locatie- en sfeerbeelden in Rotterdam.

Lees meer
Kei Kids Coaching

Kei Kids Coaching

Marjolein van Kei Kids Coaching wilde graag een pakkend beeld bij haar 3 trajecten en een aantal algemene beelden. We gingen voor de foto’s naar haar favoriete plek, namelijk het Kralingsebos.

Lees meer
Lelystedelingen

Lelystedelingen

Voor ‘Wonen in Lelystad’ zijn wij op bezoek geweest bij twee verschillende families. Zij wonen met veel plezier in Lelystad en staan met hun verhaal en gezin, als ambassadeurs op de website.

Lees meer
Wonen in Lelystad

Wonen in Lelystad

Om het fijne en complete wonen in Lelystad onder de aandacht te brengen, hebben we nieuwe campagne beelden voor ‘Wonen in Lelystad’ gemaakt. Deze zijn op diverse plaatsen rondom Lelystad te zien.

Lees meer
Landgoed de Eendragt

Landgoed de Eendragt

Voor de branding van ‘Landgoed de Eendragt’, een exclusieve en ruim opgezette woonwijk in de Eendragtspolder bij Zevenhuizen, maakte we een serie foto’s van de omgeving.

Lees meer
De April-meistaking

De April-meistaking

Er hoeft er maar één te beginnen. Is de titel van het boek wat Petra Wolthuis opdraagt aan haar vader die als 17 jarige Storkmedewerker getuige was van de April-meistaking van 1943.

Lees meer
De Scheepmaker

De Scheepmaker

Ter promotie van de herontwikkeling van het Scheepmakerskwartier in Haarlem en het nog te realiseren gebouw ‘De Scheepmaker’, hebben we diverse betrokkenen en ondernemers geportretteerd.

Lees meer
SPOT Amsterdam

SPOT Amsterdam

Een koffietje bij Restaurant Bullewijck, een biertje bij het Proeflokaal, een bloemetje voor je lief en stappen dichtbij huis. Spot Amsterdam, Nieuw Amsterdams Wonen!

Lees meer
Uw Eigen Boek

Uw Eigen Boek

Voor Janneke, als spin in het web van ‘Uw Eigen Boek’, hebben we een sfeerreportage gemaakt. En hebben we haar gevolgd in het werkproces tijdens een ‘research en bespreking met een klant’.

Lees meer
Ambassadeurs Lelystad

Ambassadeurs Lelystad

Voor City Marketing Lelystad zijn wij op pad geweest om een aantal Lelystedelingen te fotograferen. Zij wonen met veel plezier in Lelystad en staan met hun verhaal en gezin, als ambassadeurs op de website.

Lees meer
error: Content is protected !!