AMBASSADEURS LELYSTAD

Lelystad, een bijzonder vriendelijke stad op de grens van land en water. De Flevolandse hoofdstad is de bakermat van de nieuwste provincie. Een stad met een oer-Hollandse geschiedenis, getekend door mensen, gemaakt voor mensen. Hier is wonen leven; jouw woondroom wordt hier werkelijkheid. Niet voor niets geeft Lelystad lucht aan woondromen.

Voor City Marketing Lelystad zijn wij op pad geweest om een aantal Lelystedelingen te fotograferen. Zij wonen met veel plezier in Lelystad en staan met hun verhaal en gezin, als ambassadeurs op de website.

OPDRACHTGEVER
City Marketing Lelystad

WAT WE HEBBEN GEDAAN
Fotografie

Marc en Marianne keerden van Almere terug naar Lelystad. Ze bouwden hier hun ideale woning, een ruime tweekapper in jaren ’30-stijl. Samen met hun zoons Tijn en Senn genieten ze hier van het landelijke leven aan de rand van de stad.

‘In dit huis voelt elke dag als vakantie. We wilden niet eens weg en bleven de zomer gewoon lekker thuis. Hier wonen we zó fijn!’

Jeroen, Thea en hun vrolijke viervoeter Dotje woonden jarenlang in Gooi & Eemland, om precies te zijn in Baarn en Soest. Met de kinderen al lang uit huis keken ze toch eens rond naar een andere woning. Het uiteindelijke resultaat was de vrijstaande woning in de Schepenwijk waar ze nu heerlijk wonen!

‘Het was liefde op het eerste gezicht! Nooit eerder aan Lelystad gedacht, maar toen we dit huis en de plek zagen wisten we dat het goed zat’

error: Content is protected !!