ARNOUD OOSTVEEN

Arnoud Oostveen heeft een persoonlijke missie: ervoor zorgen dat je na je scheiding weer verder kunt met je leven. Snel en (kosten-)efficiënt. Hij combineert een persoonlijke aanpak met een zakelijke insteek.

Het begin van deze toffe klus was een goed gesprek met Arnoud op zijn werkplek. Zo konden we het gevoel en de sfeer bepalen en konden we ook kijken naar zaken als achtergrond voor foto’s, lichtinval, hoe staat de zon etc. Na dit bezoek en het maken van een storyboard zijn we aan de slag gegaan met de uitwerking.

 

OPDRACHTGEVER
Arnoud Oostveen

WAT HEBBEN WE GEDAAN
Fotografie, Video

De letterlijk en figuurlijk gekozen toplocatie, de 44e verdieping van de Maastoren in Rotterdam, weerspiegelt het segment van de doelgroep waar Arnoud zich op richt. Deze locatie vraagt natuurlijk om helder weer vanwege het schitterde uitzicht. Na herhaaldelijk plannen en sjouwen met meerdere kilo’s aan apparatuur, was het ons dan toch eindelijk gegund!

Ook lag er voor ons op de draaidag zelf nog een andere grote uitdaging op de loer. Namelijk het filmen en fotograferen op één dag. Deze keuze hadden we gemaakt, omdat we voor beide disciplines zowel inhoudelijk als visueel dezelfde look and feel wilden hebben.

‘YOU PAY ME FOR RESULTS, NOT FOR LIP SERVICES’ ~ ARNOUD OOSTVEEN

error: Content is protected !!