LELYSTEDELINGEN

Voor City Marketing Lelystad zijn wij op bezoek geweest bij twee verschillende families. Die ambassadeur zijn van Lelystad.

Eddy en Jacqueline hebben het roer omgegooid en zijn van Amsterdam terug verhuisd naar Lelystad. Met een fantastisch mooi huis en een tuin waar ze dagelijks van genieten. Als het weer het toelaat, trekken ze er op uit met de scooter.

Amrish en Aroena laten een huis bouwen op een mooie plek met vrij uitzicht. Elke dag na het werk rijdt Amrish, natuurlijk het liefst met Aroena en Aditya, naar de kavel en gaat hij op het bankje ernaast zitten. Daar kunnen zij uren dromen over de toekomst.

OPDRACHTGEVER
City Marketing Lelystad

WAT WE HEBBEN GEDAAN
Fotografie

‘Genieten van het leven’ is het motto van Eddy en Jacqueline. Jarenlang woonden zij in hun woning mét tuin in Amsterdam, een unieke plek, maar met hun motto in het achterhoofd gooiden zij het roer om en verhuisden zij terug naar Lelystad.

‘We zijn hier thuis op vakantie!’

Voor Amrish, Aroena en Aditya moet een woning meer zijn dan alleen vier muren en een dak. Wonen is voor hen een échte beleving; met passie voor een mooi huis én liefde voor de plek en de stad ontwierpen zij hun eigen woning in Warande.

‘Wij bouwen hier gewoon ons droomhuis. Een huis op een plek waar we verliefd op zijn geworden!’

error: Content is protected !!